Ugens tilbud fra Netto #7

0
1116

Netto7

Netto har tit nogen rigtig flotte ting til din bolig – til gode priser selvfølgelig. Jeg har selv købt marmor skærebrættet, blok lysene og et par plakater samt trækasserne med kobber låg. Det behøver ikke altid være dyre mærker, du kan finde fede ting i butikker som Netto, Søstrene Grene og mange andre lav pris butikker. Du skal bare holde dine øjne åbne og tænke lidt kreativt – det er tit der de rigtig fede ting opstår.

Marmor skærebrættet koster kun 59,- det har en god størrelse, den rette vægt og så ser det knald godt ud. Det kan bruges til lys som på billedet, som et serverings fad, et skærebræt eller blot som pynt i dit køkken. For kun 59,- får du et moderne og flot marmor item til dit hjem. Hvis du er mere til –  “The real deal”, så kan du få det hos Livingshop.dk, f.eks det fra House doctor til 160,- som ses på det lille billede.

lvingshopmarmorskærerbræt

Det handler mest af alt om at det vi køber til vores hjem passer ind og ser godt ud. Og som i ved så bliver der hurtigt udsolgt når Netto har fede bolig ting, så skynd dig!

DEL
Tidligere artikelUdsalg hos H&M Home!
Næste artikelFavorit billeder

EFTERLAD ET SVAR