UGENS SPOT VARER FRA NETTO #47

0
430

netto1 netto2 netto3

I denne uge er der både ting til haven, stranden, køkkenet og pynte ting til hjemmet, du kan købe alle tingene fra og med idag i din lokale Netto butik! Som altid vil jeg fremhæve et par ting der har fanget mit øje. Lysekæden til parasollen er så fint og så hyggelige til de sene aftner på terrassen. Kage fadet er rigtig flot og jeg elsker at præsentre mad eller kage på en flot måde, sidst men ikke mindst så skal de fine jar glas og glasbeholderen nævnes, jeg har som bekendt begge dele og jeg elsker det, det skal dog lige nævnes at skruelåget er i forskellige farver, mine er med sølv låg så der kan godt købes, dog ikke lige så billigt! Jeg bruger jas glassene og glasbeholderen til alle fester og i det hele taget når der kommer gæster, det ser bare flottere ud! Hvad syntes i om denne uges Netto spot varer?

EFTERLAD ET SVAR