UGENS SPOT VARER FRA NETTO #43

0
432

Denne uges spot varer fra Netto er så lækre nu er det vist sommer, der er krukker, ting til terrassen, lanterne og andet pynt til haven. Der er også en hel side med ting til køkkenet og tro mig jeg skal ned i Netto og have smoothie blenderne, det er så smart og jeg har kiggede på noget lignede i noget tid. Derudover er der beholdere, marmelade opbevaring og meget andet. Jeg må være ærlig og sige jeg godt gad og have alle køkken tingene der vises i denne uge. Det er gode varer i denne uge og jeg kunne da godt lige finde plads til det hele, hvis det var! (: Hehe! Hvad syntes i om denne uges spot varer?

netto-tilbud neetto-køkken

REMA1000 har også nogle lækre spot varer i denne uge, og dem skal i da ikke snydes for, så i kan se dem lige herunder. Mine favoritter er puderne, billederne med trærammerne og hus træ lanterne picnic tæppet er ret smart til haven, picnic ture, standen eller andet.

rema1000-tilbud

EFTERLAD ET SVAR