UGENS SPOT VARER FRA NETTO #38

0
1011

nettod.29-02

Ugens spot varer er nok en af mine ynglings nogen sinde, jeg kan lide det hele, og det passer sammen, det er enkelt og perfekt efter min smag. Bænken til 299,- den kan stå i en entre eller som pynt i soveværelset, jeg må eje den. Både den lille og den store lampe til 129,- og 149,- passer i alle rum og jeg er vild med designet. Spejl husene til 49,- og 89,- kan bruges til planter og lys de er så nemme og enkle og så passer de ind i de fleste hjem. Jeg har en svaghed for den næste spot varer, &-tegnet, jeg ved ikke hvad det er men jeg elsker dem. Og til sidst på det sidste har jeg fået en svaghed for træ, så den fine træ plade er lige efter mit hoved. 🙂

DEL
Tidligere artikelTom Dixon i Rema1000
Næste artikelTræ og planter

EFTERLAD ET SVAR