UGENS SPOT VARER FRA NETTO #36

0
859

KRYSTAL-LOOK-NETTO

Så er der krystal look a like fra Netto. Gæt hvad? Jeg elsker det, jeg elsker stort set alt i krystal, jeg har to karaffel, whisky glas, skåle, sukker skål, askebæger, slik skåle, vaser og meget mere. Det pynter så fint og ser så eksklusivt ud! Jeg er en sucker for krystal. Ja, det er godt nok kun krystal look a like det her, men hvad pokker. Som jeg har sagt så mange gange før – Det er udsmykningen og den måde alle ting bliver præsenteret på. How cares om det er ægte eller ej. Hvis jeg skal anbefale noget af det, så må jeg melde pas, i stedet siger jeg – Køb det hele, det koster jo næsten ingenting og det er så flot. Ok – Karaffel og skålen med låg samt de små whisky glas er dog alle på min top 3 liste. (: Husk! Som altid – skynd dig! Det bliver helt sikkert revet væk!

EFTERLAD ET SVAR