UGENS SPOT VARER FRA NETTO #35

0
777

nettod.8jan

Denne uges Netto spot varer er skandinavisk stil siger Netto, hmm. Tja! Der er i hvert fald et par flotte ting i mellem. Guld vaserne og bakken er øverst på min favorit liste, de tre små borde i sort med træ ben, de er også højt på min liste. Den sidste ting jeg lige vil nævne er tæppet, det er meget enkelt, det ville se godt ud i en lille entre, på et mindre badeværelse eller i soveværelset.

rema1000d.8jan

Rema1000 er også på banen i denne uge med lækre ting til hjemmet. Jeg elsker plakaterne der sidder med en snor på væggen, det er altså lige efter min smag, anerledes og stilet. Der er også en kopi af Kähler hus til en god pris og sidst men ikke mindst de lækre puder i forskellige farver.

Rema1000 burde bruge mere energi på at finde fede bolig ting til os, for de gør det faktisk ret godt, når de en gang i mellem har noget, det er altid ting der holder godt, se godt ud og er til at betale! Jeg elsker at lave de her indlæg, jeg håber også i kan lide mine indlæg om alle de billige ting fra Netto og en gang imellem fra Rema1000. Jeg laver Netto indlæggene fordi jeg syntes det er lækkert at kunne købe et par små ting i en daglig varer butik, især hvis de kan pynte lidt i hjemmet til en god pris og jeg vil gerne dele alle de fede ting jeg finder med jer. Skriv gerne en kommentar – Hvad syntes i om mine Netto indlæg – Ris/Ros!

EFTERLAD ET SVAR