UGENS SPOT VARER FRA NETTO #24

0
1166

netto-spot.d-19

Så er det tid til Netto spot varer igen – Og de er gode i denne uge, der er tæpper, kurve, puder, lys, fade, lamper. Med andre ord der er lidt af det hele, og traditionen tro kommer jeg min mening om mine ynglings items.

Tæpperne er klart min favorit, jeg er stor fan er tæpper især om vinteren og med de temperauretre der er i Danmark har vi brug for alt det varme vi kan få, så læg et fint tæppe ved din seng, din gang, din stue eller på børne væreslet.

Den anden ting jeg vil nævne er de store fade til lys eller pynt alt efter hvad du skal bruge den til, de er ret flotte og de kan fås i flere forskellige størrelser. Jeg skal have dem i messing det er helt sikkert det store og det aflange, de passer perfekt hjemme hos mig.

Enjoy denne uges Netto spot varer, og husk du skal skynde dig hvis du skal nå at købe noget.

EFTERLAD ET SVAR