Ugens spot varer fra Netto #17

0
382

Nettod.28juli

Det er som om Netto de ikke har givet at finde på noget nyt de sidste to uger, så det er de samme spot varer i denne uge, ting til at sylte og divs ting til picnic. Det er ikke de aller mest spændende ting i denne uges Netto avis, så jeg kiggede også i Rema 1000  avisen og det var ikke meget bedre, så denne uges spot varer bliver mad fif istedet for.

Netto har Sushi ting til 15 kr. og det er noget af et tilbud, så det er vist tid til at lave hjemmelavet sushi. Der er både ingefær, Ris, tang, pinde, wasabi, soya og måtten til at lave din sushi. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i det. Det kan klart anbefales at lave, det er både hyggeligt at lave og lækkert at spise. Good Luck!
lavdinegensushi

Rema 1000 har kondenseret mælk til 12 kr. Og en lækker opskrift på hjemmelavet is med kun 4 ingredienser. Du kan skifte chokoladekanpperne ud med, daim, eller noget sjovt. Hvis du skal have gæster i weekenden eller i nær fremtid, så kan du lave en egen is og evt, din egen sushi. Det bliver med garanti et hit. Pøj Pøj med det!

Hjemmelavetis

EFTERLAD ET SVAR