Style dit soveværelse

0
469

Hvis du er lige som mig, så bliver du hurtigt træt af indretningen i alle dine rum – især i dit soveværelse?  Heldigvis så kan du få et helt nyt udtyrk frem på bare 1 dag og for meget få penge.

Aller først så fjerne du alt på dine vægge og andre pynte ting på hylder og vindues karme, alt skal væk, så stiller du alt på et bord og  nøje udvalger hvilke ting du vil genbruge til dit nye soveværelse, (du kan altid skray male det for at få et nyt look) evt. bytte dine billeder og pynte ting ud med noget fra et andet rum. Og mon ikke du også finder en ny ting eller to på nettet, der kan være med til at give dit soveværelse et nyt look. Det er også en god ide at rykke din seng, det er de små ændringer der gør hele forskellen. Når det er gjort så tager du de pynte ting og billeder du har fundet og finder helt nye pladser til alt. Og wupti så har du dig et helt nyt soveværelse. Det er et hyggeligt projekt, og du kan gøre det med alle dine rum i huset.

Jeg tager en bytte rundt-på-alle-mine-pynteting-og-billeder ca. hver 2 måned, så sker der lidt nyt i huset. Det er et godt fif, så bliver du ikke lige så hurtigt træt af dine ting og det spare du penge på i sidste ende. Det er dog altid rart lige at købe et par nye ting når man laver om, det kan være alt fra vaser og lysestager til plakater.

Jeg har fundet 9 forskellige ting til dit nye soveværesle for under 300 kr. Enjoy!

collage22kl

Lysestager / Vase /  Lysestage / Lys /  Vasketøjskurv /  Spejl / Pude / Opbevaring / Væglampe /

 

DEL
Tidligere artikelInspirations billeder
Næste artikelDANMARK! YUHUU!!

EFTERLAD ET SVAR