Jul, gaver og polarid billeder

0
308

Så er det dagen før den store dag, d. 23 december og jeg har fået pakkede alle gaverne ind, skrevet kort og printet polraid billeder ud til alle gaverne, så nu er jeg klar til juleaften og juledag. Min jule aften/dag starter kl. 13 med familien, vi starter med at pynte juletræet og gå i kirke, derefter er der æbleskriver og noget spil hygge, så skal der laves og spises lækker julemad, risalamande og spilles pakkespil, til sidst dans om juletræet og så er det tid til gaver. Det bliver så hyggeligt, jeg vil også meget gerne høre om jeres traditioner juleaften. Skriv dem meget gerne i kommentarfeltet og del med os andre…

Min 23 december er gået med jule hygge, indkøb af spille gaver og gavepapir, samt indpakning af alle spillegaver og nu skal der hentes lækker kineser mad og ses en jule film inden julen den er ovre om få dage 🙂

Mine gaver er pakkede ind med gave papir og silke bånd fra tiger butikken og så har jeg lavet små polarid billeder med min printer (Instax Share Smartphone Portable Printer) til alle gaverne, en ekstra lille hyggelig detalje. Der skal også en lille gran gren på alle gaverne, men det sætter jeg først på imorgen.

photoshop
 gaverindpakning

(Lækker burger fra Cafe A efter en hyggelig dag med shopping)

 burger

EFTERLAD ET SVAR