Royal Copenhagen

0
245

royalcopenhagen
Hvis du spørg mig så er Royal Copenhagen det smukkeste stel du findes, det er så elegant og det gør alle måltider mere indbydende, jeg har været forelsket i stellet i mange år.

Men jeg har faktisk ikke en eneste ting fra Royal Copenhagen serien – Og det er nok fordi jeg er ekstremt dårlig til at samle på ting jeg vil bare gerne have det hele på en gang, men må nok også indse at det kommer ikke til at ske og så har jeg bare tænkt, så kan det også være lige meget. Men jeg har besluttet mig for at jeg vil begynde at samle på det. Jeg ønsker mig alligevel aldrig rigtig noget så frem over kan jeg ønske mig tallerkenerne, kopperne og måske et fad eller to.

Farven på stellet det er et svært valg, for mit vedkommende står valget mellem tre forskellige farver, det helt hvide, det blå eller det sorte, det hvide har dog ikke det flotte mønster, så det hvide er ude i kulden for mit vedkommende, overvejede dog på et tidspunkt at blande det hvide stel med det sorte. Men den ide har jeg droppet lidt igen.

Jeg havde faktisk endelig besluttet mig for det sorte fordi det er lidt råt – men nu er jeg blevet meget i tvivl, efter jeg var på besøg hos en veninde og vi spiste af det blå og alt var bare så flot. AARRH!! – Jeg er meget splittet hvad syntes i, i må lige hjælpe mig lidt her? SORT ELLER BLÅT?? Skriv det i en kommentar herunder (:

Du kan se det store flotte udvalg fra Royal Copenhagen, lige her. ENJOY!

DEL
Tidligere artikelJern reol
Næste artikelSoveværelse med bjælker

EFTERLAD ET SVAR