Roomsa.dk – Køkken, bolig og interiør

0
989

skærebrætter

Jubii en ny side, som har fede ting og så en side jeg ikke er stødt på før, de har de fedeste ting og det kunne godt gå hen og blive min ynglings side, Roomsa.dk – Køkken, bolig og interiør. Fedt, fedt, fedt! Kender i siden? Hvis i gør så giv lige lidt Feedback, inden jeg køber det jeg har smidt i kurven allerede (: I ved at jeg har en svaghed for House Doctor og lur mig om der ikke var en side kun med House Doctor. Nu er jeg officielt forelsket i Roomsa.dk. Her under har jeg fundet 4 House Doctor favoritter.

House Doctor Quest lænestol til 5.029,- Farve: grå.
housedoctor-stol

House Doctor affaldsspand 535,- Farve: Sort.
affaldsspand

House Doctor Tæppe 582,- Farve: Grå.
tæppe-
House Doctor lampehus 413,- Farve: Sort
lampehus

EFTERLAD ET SVAR