Print selv bogstaver

0
861

Free-Printable-Banners-500x300  huk  felix IMG_4327

Jeg skulle til Baby shower d. 31 maj og ville gerne lave en lille ekstra ting med til min gravide veninde, så det blev en fin snor med hendes barns  navn, den skal se fin ud på hans værelse. Jeg har også lavet en til en konfirmation jeg var til i maj, som en lille pynte ting til festen, det tog ca. 1 time at lave begge to, jeg valgte at lime dem på snoreren du kan også bruge små klemmer som på det første billede. Det eneste du skal bruge for selv at komme i gang er en saks, en lim, pap, og de printede bogstaver. Jeg fandt ideen på denne blog hvor du kan print alle bogstaverne ud se her.

Jeg lavede også en mini udgave til selve indpakningen af gaven, jeg lavede bogstaverne i Word og printede dem ud og satte pap bagpå præcis lige som den store. Gaven kom til at se sådan ud.

felix

 

DEL
Tidligere artikelGenbyg ..
Næste artikelSmå ting, Garden ideas

EFTERLAD ET SVAR