Påskefrokost – menu til påske!

0
398

Hvert år tænker jeg, hvad er det nu man skal servere til en påske frokost?

Så nu har jeg lavet en liste over de ting jeg plejer at lave til den årlige påskefrokost, jeg håber det kan hjælpe jer og give jer lidt inspiration til at lave jeres egen påskefrokost. Jeg har en meget stor familie, derfor det store udvalg, du kan sagtens nøjes med udvælge de ting i bedste kan lide. Hvis i syntes der mangler noget så må i meget gerne skrive det i kommentarfeltet, så tilføjer jeg det gerne til listen (: God påske til jer alle!

PÅSKEBORD PÅSEKBORD2

-PÅSKEMENU-

DIVERSE SILD, KOGTE ÆG, REJER
STENBIDDERROVNFISKEFILET


TARTELETTER, FRIKADELLER
KARTOFFELSALAT, SALAT
LÆKKERT PÅLÆG, TÆRTE
VARM LEVERPOSTEJ

FORSKELLIGE OSTE
PEBERFRUGT, FRUGT
FORSKELLIGE KIKS

KAGE, CHOKOLADE
SLIK, KAFFE & TEA

LYST BRØD, RUGBRØD

SMØR, PURLØG
SALT&PEBER, MAYO
KARSE, DRESSING
CITRON, REMOLADE

GOPÅSKE

EFTERLAD ET SVAR