Nyt indlæg om bloggen

0
215

Sorry.. Jeg har haft så travlt med mit arbejde, været syg og ja, jeg har bare ikke rigtigt været i stødet til at skrive blog. Det har fået mig til at tænke, jeg har nu været i gang i 3 år i næste måned, og i alt den tid er det kun her de sidste par måneder jeg har haft lidt svært ved at finde tiden til bloggen, så det må betyde at jeg elsker at skrive på bloggen, men jeg tror en lille pause er meget sundt en gang imellem.

Tænk en gang d. 30 april 2014 skrev jeg mit første indlæg se det er. det er allerede 3 år siden, mit andet indlæg kan se lige her. De første 2 måneder blev det til 3 indlæg, men så gav jeg den gas og jeg har stort set skrevet et indlæg om dagen siden, eller jeg har snydt lidt og planlagt dem et par dage i fremtiden, ellers ville jeg aldrig have tiden. Men jeg har altid sørget for at der er nyt til jer. Jeg har fået mange mails og kommentarer igennem årene med spørgsmål til de lækre billeder, gode ideer og folk har har haft brug for råd, mange tak for det, det håber i bliver ved med at skrive og følge med på Backhome.dk

Jeg har stadig mange planer for bloggen som jeg har tænkt mig at gennemfører det går bare lidt langsomt, men det gør ikke noget for i den tid har jeg bare fået flere og flere af jer læsere der følger med. Et stort tak til jer.

Jeg elsker stadig at skrive blog og jeg skal nok komme op i gear igen. Jeg elsker at der er et nyt indlæg på bloggen hver dag, det er vigtigt på min blog så det skal jeg nok finde tilbage til. Det lover jeg jer. God dag til jer alle.

back-logooooo

DEL
Tidligere artikelChair corner..
Næste artikelBlack/white apartment

EFTERLAD ET SVAR