Oktober og November.. Betyder Halloween og klargøring til julen.

0
223

Både Halloween og julen er mine 2 favorit højtider på året, alt det flotte pynt og sjov og hygge med alle dem jeg aller bedste kan lide. Det bliver ikke bedre end det.

Halloween er genialt med alle de uhyggelige ting og kostumer og ja, julen er fyldt med hygge og kærlighed. Så vi går den bedste tid i møde. Jeg har været lidt væk fra bloggen i den sidste tid, og som i ved er det ikke første gang. Jeg har haft så travlt med arbejdet og mit liv i det hele taget at jeg bare ikke har haft tid eller energi til bloggen. Men jeg elsker bloggen og jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at blogge og jeg er her nu. Klar til give jer en masse fif og lækre billeder her op til jul. Så følg i bare med på Backhome.dk, der bliver nok at se og blive inspireret af. (:

Her er lidt stemnings billeder fra Halloween:
Og lidt stemnings billeder op til jul:
EFTERLAD ET SVAR