Kobberjul med Rema1000

0
419

kobberjul

Så er der lidt mere julepynt til din kobber jul, hvis du er ligesom mig og du vil holde kobberjul, det er i hvert fald min julepynts plan i år. Og det bliver så flot, det er jeg helt sikker på, der kommer selvfølgelig inspiration til kobber jul her på bloggen. På mit kontor er det sort og hvidt julepynt og her hjemme er det kobber og sort. Det bliver så godt,jeg ved det bare. Jeg er især vild med de smukke lysestager som ligner stjerner og selvfølgelig de smukke bakker du kan bruge til lys, advents krans eller kalenderlys. Vi må hellere ikke glemme de fine dyr du kan bruge til dit jul landskab eller som pynt til dit julebord. Du skal nok skynde dig lidt for alle de smukke ting kom i butikkerne i søndags, men du kan stadig nå det – run bitch run! Se mere julepynt fra Rema 100 i denne uges tilbuds avis, der er mange gode sager.

EFTERLAD ET SVAR