Jul med Søstrene Grene

0
1689

flerejulegaveønskersøstrenegrene  gavepapir julegavøsnker  pakkekalendersøstrenegrenejulekuglersøsterengrene julepyntsøsternegrene

Her er et par snapshots fra det nye Jule Katalog fra Søstrene Grene. Jeg har samlet at par af mine ynglings ting til jer, i kan også selv se alle de andre jule ting fra deres katalog lige her. Enjoy!

Marmor gave papir billede nr. 2 :
Min største favorit er marmor gavepapiret, jeg har været i 3 forskellige Søstrene Grene butikker uden at finde det, jeg havde ellers lige planlagt at alle mine gaver skulle være pakker ind i marmor papir, så det er ret ærgeligt, men jeg må blive ved med at kigge.

Julekugler billede nr. 5 & 6:
En anden af mine favoritter er alle de smukke julekugler, der er altså nogle rigtig flotte. Jeg har købt både store og små i sølv og kobber, jeg glæder mig til at hænge de sølv farvet kugler op i huset og de kobber farvet på juletræet, vi køber altid juletræ den anden weekend i december, så man når og får lidt glæde af juletræet. – Når jeg sidder her og skriver om jul bliver jeg helt i julehumør, jeg må hellere få lavet mig en jule play list på Youtube.

Btw, har i hørt at de flotte og meget populærer borde nu kommer med dyppede ben? Du kan se det på billede nr. 1 & 3.

EFTERLAD ET SVAR