Jul i Ikea..

1
799

juleiikea

juleikia3

Så er det ved at være jul og IKEA har allerede sat alle deres fine jule ting op lige før kasseren. Og ja, der er ret meget at vælge imellem, alt fra gave papir til plastik juletræer. Jeg anbefaler jeg at tage ud og kigge på det frem for at kigge online – Man kommer jo helt i julestemning. Jeg har dog fundet linket til alt julepynten på shoppen. Så tjek det ud her. Der er især meget fokus på kobber, og jeg elsker jo kobber så det er julepynt lige efter min smag. BTW, Jeg skal købe et plastik juletræ i år, men ville da helst have det i hvidt til kontoret, men nu må vi se hvad det ender med.

 

1 KOMMENTAR

  1. […] Jul i Ikea.. – Backhome.dkJul i Ikea.. 22. oktober 2015 … Jeg skal købe et plastik juletræ i år, men ville da helst have det i hvidt til kontoret, men nu må vi se hvad det ender med.Se mere på hjemmesiden […]

EFTERLAD ET SVAR