Hay! – Wooden hand

0
869

 

hayhandwood

Den kendte hånd fra Hay – den er vist kommet for at blive.

Da jeg så den aller første gang tænkte jeg ej nu rabler det for Hay, hvorfor lave en hånd i træ som pynt, hmm men så fandt jeg det anden nederest billede og så forstod jeg det, det er jo et fedt item at have på sin hylde. Du kan bruge den som pynt eller du kan bruge den til dine smykker og jo mere jeg så på den jo mere blev jeg forelsket, du kan finde den her. Jeg har samlet lidt inspirations billeder med hay’s wooden hand til jer som måske stadig ikke er så vild med den eller til dig der mangler lidt inspiration til hvordan du skal få den flettet ind i dit hjem på den bedste måde! ENJOY!

hayandkobber

hayandscoll
OLYMPUS DIGITAL CAMERAhayhånddeko

woodhandhay   haybooks   8bae57ded7afba21b666b7b770e5ea56 

DEL
Tidligere artikel5 Kähler favoritter
Næste artikelLove song Kähler

EFTERLAD ET SVAR