Glas til gæster, sjov og ballade!

0
409

martiniglas  drinksglas
champagneglas
 vinglas

Martini glas 189,95 / Cocktail glas 129,95,- / Champagne glas 189,95,- / Vin glas 379,95,-

Jeg elsker lækre glas i alle afskygninger. Min favorit er Eva Solo glas med den skæve kant, det er mine klare favoritter så jeg har selvfølgelig valgt både Eva Solo champagne glas og Eva Solo vin glas til dagens liste. Jeg syntes det er vigtigt at have flotte glas når man har gæster og middags selskaber. Personligt har jeg en stor samling efter hånden, jeg har shot glas, øl glas, øl krus, cocktail glas, martini glas, cognac glas, hvidvins glas, rødvins glas, dessertvin glas, champagne glas, og selvfølgelig vand glas. Det er vist det tror jeg! (:  Går i op i at have de rigtige glas eller betyder det ikke så meget for jer?

EFTERLAD ET SVAR