Fredags opskrift: Tarteletter

0
311

tartelletter

 

Hov, mad på bloggen, det er nyt tænker jer der fast læser bloggen, jeg har valgt at udvide med som ting fra hverdagen, så som, opskrifter på mad og drinks, flere diy projekter og andre som ting. Så hold øje med bloggen, jeg er også i gang med at få et nyt design. Det kan i glæde jer til, det gør jeg i hvet fald. Jeg håber i tager godt imod de små nye tiltag.

TARTELETTER – Det er ikke så fancy mad – MEN, hvem kan ikke godt lide tarteletter? Jeg elsker tarteletter så hvorfor ikke lade det være en første opskrift på bloggen. Denne opskrift er super nem og du behøver ikke at koge en kylling i flere timer. Hele retten tager ca. 40 min.

OPSKRIFTEN: (10 tarteletter)

500 gram kylling
25 gram smør
Lidt salt og peber
1 glas asparges
ca. 3,5 dl vand

Smørbolle:
25 gram smør
2 spsk mel
lidt mælk efter behov

Andet:
10 tarteletter Luxux
Rejer
Persille

Smelt smøret i en gryde. Tilsæt kyllingen i meget små tern og steg indtil kødvandet er forsvundet. Tilsæt salt og peber og derefter asparges og vandet. (Vandet skal dække indholdet i gryden.) Det hele skal herefter koge i 25 minutter.

Mens det hele koger sammen tændes ovnen på 150 grader (Varmeluft). Tarteletterne sættes ind i den varme ovn 5 minutter før sovsen er klar.
Gør så persille og rejer klar.

Når Kyllingen og aspargsene har kogt færdig, tilsætter du smørbollen lidt af gangen indtil man får den ønskede konsistens. Tarteletterne tages ud af ovnen og sovsen hældes i.

Kom rejer og persille på tarteletterne og derefter er de klar til servicering.

VELBEKOMMEN!

EFTERLAD ET SVAR