Fredags opskrift: Pasta og kødboller

0
195

kødbollerogpasta

PASTA OG KØDBOLLER!

500 gram pasta
500 gram hakkede oksekød
1 stort rødløg
Frisk basilikum
1 æg
1 dl mælk
75 gram mel
salt og peber
2 dåser flåde tomater med chili
1 dåse tomatpure
2 hvidløg
2 spsk chili

Kom det hakkede oksekød ned i stor skål sammen med æg, mel, mælk, salt og peber, 1 tsk chili, 1 hvidløg, 1 hakkede rødløg og lidt unde halvdelen af basilikumen (hakkede). Pisk det hele sammen, når det har den rette konsistent (som frikadeller) lav små kødboller med en tsk og steg dem på panden. Kog vandet til pastaen. Derefter blander du tomat sovsen. Kom dåse tomater, tomatpure, hvidløg, basilikum, chili og salt og peber, bland det godt rundt. Når kødbollerne er steget kommer du tomat sovsen på panden sammen med kødbollerne. Lad det simre i ca. små 10 min, imens koger du pastaen. Nu er retten klar til servering. Velbekomme!

Tilbehør: Parmasane ost og flute.

EFTERLAD ET SVAR