Fredags opskrift: Pasta Carbonader

0
234

pasta

 

OPSKRIFT: (3 personer)

1 bakke champignon
1 madfløde
1 pakke parmasane ost
1 Pakke bacon
1 pakke pasta
salt og peber
Jævner efter behov
1-2 fed hvidløg

Steg bacon på en pande og sæt vand over til pastaen i en stor gryde. Skær alle champignonerne ud. Bland madfløde, parmasan ost (gem lidt til at komme oven på retten), salt og pebet i en skål, pisk det godt sammen.

Steg champignon og hvidløg sammen med baconen, men først når baconen er ved at være stegt færdig. Tag bacon og champignonerne af panden og kom så fløde blandingen på panden. Tilsæt jævner, når det er kogt op tilføjes bacon og champignon blandingen.

Lad det simre på svag varme. Når pastaen er færdig kommes fløde og bacon blandingen hen over pastaen og rør let rundt, retten er nu klar til servering. Husk at komme lidt parmasan ost ovenpå.

VELBEKOMME!

DEL
Tidligere artikelFavoritter fra Ellos!
Næste artikelKitchen paradise

EFTERLAD ET SVAR