Fødselsdags bord – Sort og guld

0
544

Jeg har fundet lidt billeder frem af mit fødselsdags bord, alle pynte tingene er fra alle mulige forskellige butikker, og jeg har mistet overblikket over hvor jeg har købt hvad. Så hvis der er noget i kan lide, så er det bare med at søge efter det på nettet!

Jeg valgte farverne sort og guld – Mest fordi jeg syntes det skulle være lidt elegant og klassisk. Men også fordi jeg forbinder guld med et brag af en fest og det var det jeg gik efter! Hehe! Der er måske lidt nytår over de to farver, men det passer mig helt fint!

Her er lidt af billederne, der er også sneget sig et billed ind af buffeten. Jeg håber i kan lide mit fødselsdag bord. Guld løberen gør rigtig meget på bordet, uden den ville det slet ikke være det samme, de er detaljerne der betyder noget.

Bordkortene har jeg lavet af – sort pap, teksten er lavet i word og printet ud og til sidst gave bånd på hver side af bordkortet. For at binde hele farve temaet sammen.

P.s Det er min fødselsdag i dag! Hurrraaaa til mig (:

bordet bordetopppefra
pynt  masje
IMG_0233-0.jpg IMG_0232-0.jpg
bordkort bordet

 

DEL
Tidligere artikelSmå Káhler vaser
Næste artikelYNGLINGS BILLEDE!!!

EFTERLAD ET SVAR