Jeg har fødselsdag om 2 dage

0
327

Jeg har fødselsdag om 2 dage, d. 1/8 bliver jeg 27 år gammel! Tiden den flyver afsted. I den anledning har jeg lavet en lille collage med et par af mine ønsker til hjemmet. Det ender tit med at man bare køber det til sig selv, har jeg ret? Udover mine ønsker herunder, så ønsker jeg mig også tøj, sko og en crosstrainer. Det er altid spændende og se om man får noget af det på ønskeseddel, jeg har altid elsket at holde fødseldag, være dagens midtpunkt. Hehe!

På min fødselsdag tror jeg skal på bakken, hvis vejret er godt på mandag altså! Jeg har også besluttet at jeg ikke vil holde fødselsdag for hverken veninder eller familie i år, kun en enkel middag med den tætteste familie. Så spare jeg lidt penge og jeg har så meget at se til lige pt. barnedåb, fødselsdage, bryllupper, så det må blive næste år. Tænk en gang 27 år –  wow!

flagermus-sto,
pudebetræk
pinocio-tææpe
vinglas

Flagermus stol / Pinoccio tæppe / Pudebetræk / Vin glas /

POTTEPLA
PLAKAT
wok-
lyskæde

Potteplante / Wok / Plakat  / Lyskæde /

EFTERLAD ET SVAR