Et kunstigt juletræ?

0
314

Hvad siger i til den nye trend med kunstige juletræer? Det er bestemt ikke alle der syntes det er en god ide. Jeg syntes faktisk det er meget smart hvis man ikke skal holde jul hjemme men gerne vil have et flot træ, og du kan jo bruge det de næste mange år. Jeg må dog holde fast på atder hvor der holdes juleaften der skal altid være et rigtigt juletræ med rigtige grannåle på. Når det så er sagt så er det altså smart med et kunstigt juletræ, hos Danskmarmor.dk har de rigtig flotte kunstige juletræer, i forskellige størrelser og farver, tjek dem ud.

Jeg har fundet to af mine favorit juletræer. Hvad syntes i?

Hvidt Juletræ 1.140,-

juletrl1

Grønt juletræ 1.170,-

juletraet2

 Du kan også sagtens købe kunstige juletræer som er meget billigere. Men disse træer er bare ekstra flotte efter min smag og derfor har jeg valgt at vise dem.

 

EFTERLAD ET SVAR