En anderledes måde..

2
1053

Er du træt af det sædvanlige billede i ramme? Så kan du prøve noget nyt – Billeder med tape, det bliver mest råt hvis du bruger sort tape! – Det er ikke så mange hjem hvor det fungere 100% men vi kan ikke komme uden om at det ser MEGA fedt ud. Du kan bruge det på et teenage værelse, på kontoret eller i et hygge hjørne med en stol evt.

plakater

2 KOMMENTARER

  1. Vildt cool ide! Jeg har altid været vild med at lave collager og “moodboards”. Det er simpelthen så lækkert med noget inspiration på væggen. Jeg kunne helt klart overveje at prøve at gøre det med sort tape for at gøre det mere råt. Jeg er tosset med at tilføje nogle enkle og rå items for at det hele ikke skal blive for feminint og piget.

  2. Jeg er også selv helt vild med det. Det er anderledes og som du selv siger,
    både feminint og piget. 🙂 Dejligt du bliver inspireret af indlægget,
    det er jo det der er er min vision med bloggen! 🙂

    – Michell, BackHome.dk

EFTERLAD ET SVAR