d. 22 december – 2 dage til jul

0
527

2 dage til juleaften, og jeg har styr på det hele. Eller næsten, jeg mangler bare at købe spille gaverne, jeg regner med at købe dem i Tiger og Søstrene Grene imorgen, og så skal jeg lige finde en jule kjole, jeg har fortrudt den jeg havde købt. hehe! Jeg håber i har fået styr på det hele, og har købt alle gaverne så der ikke er så meget jule stress i det lille hjem. Julen er tiden hvor vi skal hygge os og være sammen med dem vi holder af, det kan man godt glemme lidt i alt jule ræset, men husk på – vi når nok det hele. Det plejer vi jo. (:

Jeg glæder mig til at være sammen med familien, spise, gå i kirke og pakke gaver op.  Det er altså bare så hyggeligt og en af de bedste dage på året, jeg håber i alle får en skøn juleaften og juledag.

Jeg har samlet lidt inspiration til de forskellige ting, borddækning, gave indpakning, juletræ og pynt. ENJOY!

gaveindoak indpakning
tabel
tabel2
juletræ6 julepynt
julekugler julepbnt

EFTERLAD ET SVAR