d. 1 Januar 2016

0
349

Så er det nye år skudt igang! BAAAANNNGGG –  Jeg håber i havde en skøn aften!

Et nyt år betyder at det er tid til at reflektere over året der er gået og ligge planer for det nye år. Eller måske ikke lige i dag, d. 1 januar er nok den dag vi tænker aller mindst og bare ligger døde og spiser noget fast food på sofaen og de fleste af os siger ”jeg drikker aldrig igen”. Haha! Nok om det.

I 2016 har jeg tænkt mig at:

  • Blive veganer
  • Opleve flere ting
  • Rejse mere
  • Finde mig et nyt større sted at bo
  • Bloggen skal blive endnu større
  • Bloggen skal have et helt nyt design.

I det hele taget så glæder jeg mig til det nye år. 2016 bliver et helt fantastisk år, jeg ved det bare! (:
Fortæl gerne om jeres planer for 2016 i kommentarfeltet. (:

I må have en dejlig sofa og tømmermænds dag. Godt nytår!

newyork soveværeslegrå
soveværeslsegråoude  kontor6
soveværelse.3jpg stue6
SONY DSC details7

 

 

DEL
Tidligere artikelGODT NYTÅR!
Næste artikelDetaljer til reoler

EFTERLAD ET SVAR