Adventskalender og pakkekalender inspiration

0
1085

pakkekalenderigammelpapir sortpakkekalender  pakkekelendermedposerogtræ simpelpakkekender  pakkekalenderpåtræ
 trappekalender skumedpakkersimpel1234 uglepakkekalender

Skal du lave en pakkekalender med 24 gaver eller en advents kalender med 4 gaver, så kan du finde lidt inspiration til hvordan den skal se ud lige her. Julen er en hyggelig tid især for alle børnene, så der skal gøres ekstra meget ud af det. Jeg har så mange gode minder fra da jeg var barn og fik pakkekalender hver dag. Det var så hyggeligt!

Jeg overvejede faktisk at lave en pakkekalender med 24 gaver til min kæreste, men det er bare så svært at købe små ting til voksne – især mænd, så det droppede jeg hurtigt igen! Advents kalender har jeg dog lavet til ham et par gange, da det er lidt nemmere med 4 gaver.
Når, nok om det. Hvis du har en fed ide til en pakkekalender eller en advents kalender så skriv det gerne i kommentar feltet.

EFTERLAD ET SVAR