102 dage til juleaften!!

0
637

Jeg er så småt begyndt at gøre mig mentalt klar til julen, og tænk en gang om 102 dage er det jul, det er gået så stærkt det her år, og jeg har blogget siden april, det er hele 6 måneder nu, det er jo helt vildt som tiden flyver afsted!

Tilbage til jule snakken, jeg er ved at gøre mig så småt klar til jul, den kommer jo lige om lidt, jeg har b.la. lavet en mappe på pinterest med ideer til pynt og alt andet der følger med til julen. Du kan se jule mappen lige her. Jeg tilføjer løbende billeder!

Jeg har fundet et par af billeder frem til jer. – Ihhh, Jeg glæder mig til JUL. Det er altid så hyggeligt, med god mad, familie, venner og flotte kager og hyggelige stunder. Jeg er fan!

bordpynt  gaver rensdyrsjov   koglerpåsnor

julemuffin kuglepyntjulemønd

EFTERLAD ET SVAR